Badkamers van timmerbedrijf en onderhoudsbedrijf Hoofddorp

Tot het uitgebreide aanbod van diensten van Ron Giling timmerbedrijf en onderhoudsbedrijf in Hoofddorp en omstreken behoren de totale verbouw- en renovatiewerkzaamheden aan woningen en bedrijfspanden en het onderhoud daarvan.

Door een ervaring van ruim tien jaar heeft Ron Giling in Hoofddorp zich ontwikkeld tot een vakman, die geen genoegen neemt met minder dan het best haalbare resultaat tegen een goede prijs.

Wij verzorgen onder andere de complete aanleg of de renovatie van badkamers, voor velen een plek in deze drukke samenleving om zich even in alle rust terug te trekken. Bij het ontwerp van uw badkamer in Hoofddorp en omstreken hanteren wij het maatwerkprincipe, wij inventariseren de wensen en behoeften van de unieke klant en zetten dit om in een passend ontwerp. Indien u afwijkende wensen heeft van de standaard oplossingen zien wij dit altijd als een uitdaging.

De installatie van een badkamer wordt door Ron Giling timmerbedrijf en onderhoudsbedrijf in Hoofddorp van a tot z verzorgd, inclusief de plaatsing van het sanitair, montage van alle leidingen en de betegeling, waarbij wij alle kwaliteitsnormen en veiligheidsnormen hoog in het vaandel voeren. Service en nazorg zijn voor ons erg belangrijk, mocht iets niet geheel naar uw wens zijn, dan lossen wij dit naar volle tevredenheid op, dat is een garantie die wij u bieden.

Verbouwingen, aanbouwen, uitbouwen in Hoofddorp

Ron Giling timmerbedrijf en onderhoudsbedrijf in Hoofddorp verzorgt complete verbouwingen en renovaties, maar ook voor incidentele minder omvangrijke werkzaamheden kunt u ons inschakelen.

Wij kunnen de aanleg of de verbouw van woonkamers, keukens, slaapkamers of zolders volledig voor u verzorgen. Voor een ruimtewinst wordt de plaatsing van dakkapellen, erkers, veranda's, tuinhuizen, schuren en garages vakkundig door ons uitgevoerd.

Energiebesparende maatregelen zijn één van onze specialismen, u kunt hierbij denken aan het isoleren van vloeren, daken en muren. Tot ons dienstenpakket behoort ook het betegelen van badkamers en toiletten en de complete installatie van CV installaties.

Keukens ontwerpen en plaatsen Hoofddorp

Ron Giling timmerbedrijf en onderhoudsbedrijf in Hoofddorp heeft een brede ervaring opgebouwd in de ruim tien jaar van het bestaan in het ontwerpen en plaatsen van maatkeukens. Hierbij monteren wij ook de apparatuur van uw keuze op vakkundige wijze, waardoor u ongestoord kunt genieten van uw nieuwe keuken. De betegeling kan desgewenst ook door ons verzorgd worden. Wilt u een nieuwe keuken of een volledige renovatie van uw keuken in Hoofddorp of omgeving en wilt u hiervoor een deskundige en betrouwbare partner inschakelen? Neemt u dan contact op per telefoon of per e-mail met Ron Giling timmerbedrijf en onderhoudsbedrijf, wij zijn u graag van dienst!

© 2015 Ron Giling. Alle rechten voorbehouden. Website door Power Internet.