Badkamers van timmerbedrijf en onderhoudsbedrijf Uithoorn

Ron Giling timmerbedrijf en onderhoudsbedrijf verricht een groot pakket aan werkzaamheden vanuit Uithoorn voor particulieren en bedrijven op het gebied van verbouwen, alsmede renoveren en divers onderhoud.

Wij staan voor kwaliteit en service voor onze klanten in Uithoorn en omgeving en hebben een ervaring van meer dan tien jaar, waardoor wij een ruime vakkennis hebben opgebouwd.

Een goed aangelegde badkamer kan in een druk leven een momentje van ontspanning opleveren. Ron Giling timmerbedrijf en onderhoudsbedrijf in Uithoorn heeft zich gespecialiseerd in maatwerkoplossingen, wij inventariseren de wensen van de klant en ontwerpen en plaatsen de badkamer van uw dromen. Ook bij afwijkende wensen hebben wij voldoende flexibiliteit om hier aan te kunnen voldoen.

Wij gaan geen uitdaging uit de weg. Door de ruime ervaring van Ron Giling timmerbedrijf en onderhoudsbedrijf kunnen wij het complete pakket voor u verzorgen, van het plaatsen van het sanitair, het aanleggen van de benodigde leidingen en de betegeling van de badkamer. Alle werkzaamheden worden professioneel uitgevoerd, met oog voor veiligheid en duurzaamheid.

Ook nazorg voor onze klanten in Uithoorn en omstreken is voor ons een speerpunt, ondanks onze goede zorgen kan er altijd iets gebeuren, wij bieden u dan de service die u van een respectabel bedrijf mag verwachten.

Verbouwingen, aanbouwen, uitbouwen in Uithoorn

Ron Giling timmerbedrijf en onderhoudsbedrijf in Uithoorn verzorgt allerlei verbouwingen, wij verzorgen voor onze klanten totale renovaties en verbouwingen, maar ook voor incidentele klussen op kleine schaal staan wij voor u klaar.

Totale bouw of verbouw van een woonkamer, keuken, slaapkamer of zolder behoort tot de mogelijkheden. Om meer ruimte te creëren kunnen wij een zolder opnieuw inrichten, maar u kunt ook denken aan het plaatsen van een dakkapel.

Daarnaast verzorgen wij de deskundige plaatsing van erkers, veranda's, tuinhuizen, schuren en garages. Ook voor het aanbrengen van energiebesparende maatregelen, zoals isolatie van vloeren, daken en muren hebben wij de kennis en de juiste materialen. Voor het installeren van complete CV installaties en betegeling van vertrekken zijn wij de aangewezen partij.

Keukens ontwerpen en plaatsen Uithoorn

Met een ruime handbagage aan ervaring heeft Ron Giling timmerbedrijf en onderhoudsbedrijf in Uithoorn zich gespecialiseerd in het ontwerp en de aanleg van keukens, waarbij wij u ook adviseren omtrent de juiste apparatuur voor uw wensen en verzorgen de volledige plaatsing en montage van keukens in Uithoorn en omgeving.

Door ons vakmanschap bent u verzekerd van een vakkundige plaatsing en een storingsvrij functioneren van uw droomkeuken. Wij verzorgen ook de betegeling en alle benodigde aansluitingen, waardoor wij de complete plaatsing van uw keuken met alle bijbehorende zaken voor u kunnen verzorgen.

© 2015 Ron Giling. Alle rechten voorbehouden. Website door Power Internet.