Badkamers van timmerbedrijf en onderhoudsbedrijf Amstelveen

Ron Giling timmerbedrijf en onderhoudsbedrijf verricht een groot scala aan werkzaamheden vanuit Amstelveen voor particulieren en bedrijven op het gebied van verbouwingen van bestaande panden, alsmede renovatiewerken en allerlei onderhoudstaken.

Wij pretenderen niet de goedkoopste te zijn, maar dankzij onze ervaring van meer dan tien jaar en onze vooruitstrevende werkwijze kunnen wij onze klanten in Amstelveen en wijde omgeving wel de best haalbare kwaliteit bieden tegen een goede prijs.

In onze hectische maatschappij biedt een fijne badkamer vaak een uniek moment van privacy en ontspanning, Ron Giling timmerbedrijf en onderhoudsbedrijf heeft zich gespecialiseerd in het leveren van maatwerk, wij luisteren goed naar de wensen en behoeften van de klant en stemmen hier ons plan van aanpak op af.

Of het nu gaat om een standaard badkamer ontwerp of totaal afwijkende ideeën, hierin zijn wij zeer flexibel en geloven in uitdagingen. Ron Giling timmerbedrijf en onderhoudsbedrijf verzorgt het installeren van de badkamer in al zijn facetten, inclusief alle bijkomende werkzaamheden, zoals het plaatsen en aansluiten van het sanitair, het aanleggen van degelijke aanvoerleidingen en afvoerleidingen, de betegeling en elektriciteitsleidingen, waarbij degelijkheid en veiligheid voorop staan in de natte ruimtes.

Door onze ruime ervaring hebben wij ons het vakmanschap verworven om alle werkzaamheden op een duurzame en kundige wijze uit te voeren, zodat u niet voor onverwachte problemen komt te staan. Mocht er toch iets voorvallen, dan hechten wij zeer veel waarde aan service en nazorg, u als klant staat bij Ron Giling timmerbedrijf en onderhoudsbedrijf op een voetstuk, vele tevreden klanten in Amstelveen en omstreken genieten inmiddels van een badkamer, geïnstalleerd door Ron Giling.

Verbouwingen, aanbouwen, uitbouwen in Amstelveen

Ron Giling timmerbedrijf en onderhoudsbedrijf in Amstelveen voert allerlei verbouwingen uit, u kunt bij ons terecht voor complete renovaties en verbouwingen maar ook voor de wat eenvoudiger klussen inzake de aanpassing van het interieur kunt u altijd een beroep op ons doen.

 

Totaalbouw en verbouw van een woonkamer, een keuken, slaapkamer of een zolder behoren tot ons dienstenpakket, alsmede het plaatsen van dakkapellen, erkers, veranda's, tuinhuizen, schuren en garages. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het aanbrengen van vloerisolatie, dakisolatie en isolatie van muren. Het betegelen van toiletten en badkamers en de volledige installatie van CV installaties wordt door ons op professionele wijze uitgevoerd.

Keukens ontwerpen en plaatsen Amstelveen

Ron Giling timmerbedrijf en onderhoudsbedrijf in Amstelveen heeft een ruime ervaring in het ontwerpen en plaatsen van keukens, inclusief apparatuur. Door onze grote vakkennis bent u verzekerd van een professionele plaatsing en een storingsvrij functioneren van uw nieuwe keuken.

 

Ook de betegeling en de diverse aansluitingen worden deskundig verzorgd waardoor een grote duurzaamheid wordt bereikt. Wij inventariseren samen met u de wensen voor uw nieuwe keuken in Amstelveen en omstreken en maken op grond daarvan een plan van aanpak, na plaatsing van de keuken en de apparatuur worden alles keurig afgewerkt en kunt u genieten van uw droomkeuken op maat.

© 2015 Ron Giling. Alle rechten voorbehouden. Website door Power Internet.