Badkamers van timmerbedrijf en onderhoudsbedrijf Buitenveldert

In Buitenveldert is Ron Giling timmerbedrijf en onderhoudsbedrijf werkzaam voor particulieren en bedrijven en heeft een ervaring van ruim tien jaar met verbouwwerkzaamheden en renovaties en onderhoudswerkzaamheden.

Dankzij het vakmanschap van Ron Giling in Buitenveldert kunt u altijd rekenen op topkwaliteit tegen een goede prijs bij al onze projecten.

Een nieuwe badkamer of een complete renovatie van een bestaande badkamer? Wij scheppen voor u een frisse en uitnodigende omgeving om even te ontspannen en de zinnen te verzetten in deze drukke samenleving. Bij het ontwerp van een badkamer houden wij rekening met de behoeften van de klant en leveren maatwerkoplossingen, ook afwijkende wensen behoren tot de mogelijkheden en worden door Ron Giling timmerbedrijf en onderhoudsbedrijf Buitenveldert gezien als een uitdaging.

Bij het installeren van een badkamer kunnen wij een totaalpakket leveren, dus inclusief plaatsing van het sanitair, het monteren van solide leidingen, elektriciteitsvoorzieningen en de betegeling, waarbij wij kwaliteit en veiligheid voorop stellen in vochtige ruimtes.

Bij de aanleg van een badkamer stellen wij service voorop, als de aanleg van de badkamer gerealiseerd is houdt onze aandacht niet op, heeft u op- of aanmerkingen of wilt u een verandering doorgevoerd zien? Onze nazorg is bekend bij en geprezen door vele tevreden klanten.

Verbouwingen, aanbouwen, uitbouwen in Buitenveldert

Ron Giling timmerbedrijf en onderhoudsbedrijf in Buitenveldert draagt zorg voor totale verbouwingen en renovaties, maar is ook inzetbaar voor kleinere klussen in de woning of het bedrijfspand in Buitenveldert.

Het aanleggen of verbouwen van woonkamers, keukens, slaapkamers of zolders behoort tot ons dienstenpakket. Ook kunt u een aanzienlijke ruimtewinst behalen in uw woning door bijvoorbeeld een hele nieuwe indeling van uw zolder, al dan niet gecombineerd met de plaatsing van een dakkapel.

Daarnaast plaatsen wij vakkundig voor u erkers, veranda's, tuinhuizen, schuren en garages. In deze dure tijden wordt gestreefd naar energiebesparing, wat indirect het milieu ten goede komt, Ron Giling timmerbedrijf en onderhoudsbedrijf in Buitenveldert kan de isolatie van vloeren, daken en muren voor u verzorgen.

Ook hebben wij een ruime ervaring in het aanleggen van complete CV installaties en kunnen wij uw badkamer of toilet volledig betegelen.

Keukens ontwerpen en plaatsen Buitenveldert

Ron Giling timmerbedrijf en onderhoudsbedrijf in Buitenveldert ontwerpt en plaatst keukens op maat.

Wat uw wensen ook zijn inzake de uitstraling en de gebruikte apparatuur, wij kunnen u hierin deskundig adviseren. De plaatsing doen wij op professionele en duurzame wijze, waardoor storingen in de toekomst tot een minimum beperkt worden, zodat u kunt genieten van uw droomkeuken.

Wij werken snel en accuraat. Ook de betegeling kunnen wij tot in de puntjes voor u verzorgen in uw pand in Buitenveldert en omgeving. Neemt u voor vrijblijvende informatie of een transparante offerte contact met ons op per e-mail of per telefoon, wij helpen u graag naar een nieuwe uitstraling en gebruiksgemak van uw keuken op maat!

© 2015 Ron Giling. Alle rechten voorbehouden. Website door Power Internet.