Badkamers van timmerbedrijf en onderhoudsbedrijf Amsterdam

Ron Giling timmerbedrijf en onderhoudsbedrijf biedt een breed pakket aan diensten voor particuliere klanten en bedrijven in de regio Amsterdam, wij verzorgen de complete verbouw en renovering van bestaande panden en plegen onderhoud.

Met een ervaring van ruim tien jaar hebben wij een grote vakkennis opgebouwd, die wij in uw belang omzetten in het aanbod van topkwaliteit tegen een betaalbare prijs.

Eén van onze specialismen is de aanleg of renovatie van badkamers. In onze drukke maatschappij is een goed ontworpen badkamer vaak een rustpuntje, even tijd voor jezelf zonder gestoord te worden. Ron Giling timmerbedrijf en onderhoudsbedrijf in Amsterdam levert maatwerk, wij inventariseren de wensen van de klant en ontwerpen een badkamer die volledig aan de eisen voldoet, wij zien elk project, hoe afwijkend van de standaarden ook, als een uitdaging. Bij het installeren van de badkamer voeren wij ook alle randwerkzaamheden uit zoals plaatsing van het sanitair, het monteren van solide leidingen, de betegeling en de aanleg van de elektriciteitsvoorzieningen. Hierbij gaan wij zorgvuldig te werk, om een optimale veiligheid te waarborgen in natte vertrekken.

Alle projecten worden door ons uitgevoerd op vakkundige wijze, waarbij service naar de klant bij ons hoog in het vaandel staat. Wij bieden een goede nazorg, mocht iets niet geheel aan uw verwachtingen voldoen.

Verbouwingen, aanbouwen, uitbouwen in Amsterdam

Ron Giling timmerbedrijf en onderhoudsbedrijf in Amsterdam heeft zich gespecialiseerd in verbouwingen, u kunt hierbij denken aan totale renovaties en complete verbouwingen, maar ook kleinere klussen in uw woning of pand verzorgen wij graag voor u. Totaalbouw en verbouw van een woonkamer, een keuken, slaapkamer of een zolder behoren tot de mogelijkheden, ook plaatst Ron Giling timmerbedrijf en onderhoudsbedrijf in Amsterdam dakkapellen, erkers, veranda's, tuinhuizen, schuren en garages. Vanuit energiebesparend oogpunt is het isoleren van de woning aan te raden, wij verzorgen vloerisolatie, dakisolatie en isolatie van muren. Ook kunt u een beroep doen op de expertise van Ron Giling voor de complete installatie van CV installaties en de betegeling van toiletten en badkamers.

Keukens ontwerpen en plaatsen Amsterdam

Ron Giling timmerbedrijf en onderhoudsbedrijf in Amsterdam kan het ontwerp en de plaatsing van keukens voor u verzorgen en de inbouw en aanbouw van alle randapparatuur.

Door onze ruime ervaring kunt u rekenen op een duurzame en vakkundige plaatsing van uw droomkeuken en een juiste installatie, waardoor storingen in de toekomst worden voorkomen. Ook het betegelen kunnen wij desgewenst voor u verzorgen.

Heeft u plannen voor de aanschaf van een nieuwe keuken of wilt u een bestaande keuken renoveren of aanpassen, dan bent u bij Ron Giling timmerbedrijf en onderhoudsbedrijf in Amsterdam aan het juiste adres voor een deskundig advies en een professionele plaatsing, neemt u voor nadere informatie of een vrijblijvende offerte contact met ons op, wij zijn u graag van dienst!

© 2015 Ron Giling. Alle rechten voorbehouden. Website door Power Internet.